Tijdelijke extra coronadienstverlening voor verzuimrelaties

Inkomen
08-06-2020

Als ondernemersverzekeraar doen wij graag wat extra voor u en uw relaties, vooral ook nu veel ondernemers het zwaar hebben vanwege de coronacrisis. Als aanvulling op eerdere maatregelen (zoals de mogelijkheid een betaalregeling af te spreken) gaan we bedrijven helpen die worstelen met het inzetbaar houden van hun personeel.

Hoe doen we dit?
Dit doen we door extra dienstverlening te bieden aan ondernemers met een Verzuimverzekering Eigen Risico in Dagen. De Goudse vergoedt de kosten hiervan op voorwaarde dat er voldaan is aan de spelregels. Zo moet de dienst zijn aangevraagd voor 1 september 2020 en de VerzuimCoach akkoord zijn.

Wat houdt dit in?
Wij bieden tot 1 september de volgende extra preventiediensten aan voor uw bovengenoemde relaties.

  • Online werkplekcheck bij rugklachten
  • ‘Blijf aan het werk’-gesprek bij psychische klachten
  • Hulp bij stagnerende re-integratie
  • Coaching van de ondernemer

De dienstverlening kan worden afgestemd op de specifieke behoeftes van uw relatie. U vindt meer informatie over de inhoud van de dienstverlening hier.

Webinar
Op woensdag 3 juni hebben we deze extra diensten geïntroduceerd tijdens een speciale zoom-sessie voor adviseurs. U kunt deze sessie nu bekijken. Het wachtwoord is: 0j+3wU$r.
 
Hoe regelt u het?
Omdat u uw relaties het beste kent, kunt u het beste bepalen voor welke relaties deze dienstverlening interessant is. U regelt dit eenvoudig via onze VerzuimCoaches. Die kunnen ook meer vertellen over de dienstverlening. Onze VerzuimCoaches zijn bereikbaar op (0182) 544 906 (optie 5) of per mail op verzuimcoach@goudse.com.