Prolongatieborderel inkomensverzekeringen nu digitaal beschikbaar

AlgemeenInkomen
07-05-2021

Met de digitalisering van het prolongatieborderel komt ook het laatste adviseursdocument digitaal beschikbaar. Het prolongatieborderel ziet er nu ook anders uit. Het voldoet helemaal aan onze huisstijl en we spreken voortaan van ‘prolongatienota’. U heeft hier altijd toegang toe via het Adviseursportaal. U vindt de prolongatienota’s onder uw ‘Persoonlijke documenten’.

Digitaal beschikbaar
Heeft u een EMS-postbus? Dan vindt u de prolongatienota’s vanaf begin mei ook in die postbus. U ontvangt ze dan niet meer per post.

Heeft u nog geen EMS-postbus? Dan blijft u de prolongatienota’s tevens per post ontvangen.

Voordelen EMS-postbus
Een EMS-postbus biedt belangrijke voordelen. U kunt daarmee veel tijd en geld besparen, zeker als u die koppelt aan uw systeemhuispakket, zoals Aplaza of CCS.

Meer informatie of vragen?
Wilt u meer informatie over de EMS-postbus? Kijk dan onder Documenten > EMS-documenten op het Adviseursportaal. Heeft u een EMS-postbus en wilt u deze activeren voor documenten van De Goudse? Ga dan naar goudse.nl/ems-activeren en vul het formulier in.

Heeft u vragen over onze vernieuwde prolongatienota? Bel dan naar ons team Betalingsverkeer op (0182) 544 893 of stuur een e-mail naar betalingen@goudse.com.