Ontvang documenten via de EMS-postbus

EMS
05-04-2018

U kunt veel werk en tijd besparen als u uw administratiesysteem koppelt aan een EMS-postbus. Dat kan bijvoorbeeld met Aplaza of CCS. Zo ontvangt u steeds meer documenten/kopiebrieven niet meer op de deurmat, maar direct op de juiste plek in uw klantdossiers. U kunt ook digitaal post ontvangen zónder koppeling met uw administratiesysteem.

Wat is EMS?

EMS staat voor ‘Electronic Messaging Service’. Een elektronische postbus dus. Hierin ontvangt u digitale berichten van aangesloten verzekeraars. U kunt dit koppelen aan uw systeemhuispakket, zodat digitale stukken direct worden ingelezen in uw backoffice. U hoeft die documenten dus niet meer handmatig aan klantdossiers toe te voegen. Een mooie tijdsbesparing.

 

Steeds meer documenten via EMS
Van adviseurs krijgen we steeds vaker de vraag om meer te digitaliseren. Dat ondersteunen we graag, want het is efficiënter, milieuvriendelijker en goedkoper. Daarom voegen we maandelijks nieuwe documenten toe aan de EMS-postbus. Onze ambitie is om zoveel mogelijk te digitaliseren.

  

Heeft u al een EMS-postbus en wilt u ook Goudse documenten ontvangen?

  • Ga naar goudse.nl/ems-activeren.

  • Wilt u ook een koppeling met uw systeemhuispakket? Vul dan niet het formulier in, maar neem contact op met de leverancier van uw systeemhuispakket.

 

Heeft u nog geen EMS-postbus?

  • Neem dan contact op met de leverancier van uw systeemhuispakket.

  • Heeft u geen systeemhuispakket? Ga naar goudse.nl/ems-activeren.

 

Voordelen

  • Bespaart tijd en dus geld: u hoeft geen papieren post meer te sorteren, in te scannen en toe te voegen aan klantdossiers.

  • Milieuvriendelijk.

  • Sluit aan bij de toekomst van digitalisering.

  • Alleen downloaden via de EMS-postbus is kosteloos en de koppeling met uw systeemhuispakket vaak ook. (Het is bijvoorbeeld afhankelijk van of u al een ADN-koppeling heeft).

 

Eerst meer weten?

Ga dan naar het Adviseursportaal > klantdocumenten EMS. Heeft u toch vragen? Bel dan onze Servicedesk E-business op (0182) 544 994.