Nieuws over de horeca? Bezoek de branchepagina!

Horeca
13-01-2022

Heeft u relaties in de horeca? Of heeft u ambities om uw diensten in die branche aan te bieden of uit te breiden? Neem dan vooral een kijkje op de nieuwste pagina op het Adviseursportaal: een speciale pagina over de horeca, bedoeld om u als adviseur te ondersteunen met extra kennis van zaken.

U vindt op deze branchepagina artikelen over trends en ontwikkelingen in de horecabranche, cao-informatie en actueel nieuws vanuit De Goudse. Ook hebben we er de informatie over onze producten en diensten op een rij gezet, samen met de contactgegevens van onze horecaspecialisten. U bereikt de branchepagina Horeca eenvoudig via de homepage of via de tab ‘Informatie voor u’ op het Adviseursportaal.

Alle branche-informatie op 1 plek!
Zoals u weet zijn we bij De Goudse continu bezig om onze specialisatie in de focusbranches verder uit te bouwen. Zodat we u kunnen ondersteunen met de producten, diensten en kennis die u in die branches nodig heeft. Behalve voor de horeca volgen er dit jaar ook branchepagina’s voor de overige focusbranches, zoals bouw en detailhandel.

Feedback
Door uw dagelijkse contacten en ervaringen met ondernemers bent u daarbij voor ons een onmisbare bron van informatie. We horen dan ook graag uw mening over deze nieuwe branchepagina. Vindt u er de informatie die u nodig heeft? Mist u bepaalde onderwerpen? Laat het ons weten en stuur een e-mail aan Danielle Berends – Otto of Jennifer Lo.