Nieuwe offertes CompleetVerzekerd voor alle focusbranches

AlgemeenSchade
10-02-2022

Na de offerte voor CompleetVerzekerd Horeca zijn nu ook de offertes voor de overige focusbranches vernieuwd. De Goudse focust zich op de branches horeca, bouw, detailhandel, groothandel, persoonlijke en zakelijke dienstverlening. Alle brancheoffertes van ons pakket CompleetVerzekerd zijn in een nieuw jasje gestoken.

Vernieuwd uiterlijk en toegespitst op branche
De brancheoffertes hebben een eigen voorblad gekregen met daarop een ondernemer uit die specifieke branche. De offertes zien er herkenbaar en fris uit en de branchevoordelen komen nu nog nadrukkelijker naar voren. Uw relaties zien direct dat De Goudse producten en diensten aanbiedt die helemaal zijn toegespitst op hun branche.

Voor branches die niet vallen onder een van onze zes focusbranches (zoals Medisch, Productie en Metaal) blijft een generieke offerte beschikbaar.

Reacties welkom!
Eind oktober stuurden wij u een mailing met een poster. Daarop kunt u zin hoe de nieuwe brancheoffertes eruit zien. We zijn (opnieuw) benieuwd naar uw reactie, dus laat uw accountmanager of relatiebeheerder weten wat u van de vernieuwde brancheoffertes vindt!