Nieuwe manier van inloggen Adviseursportaal

Algemeen
09-03-2020

U heeft toegang tot ons Adviseursportaal. Wanneer u wilt inloggen, ziet u vanaf vandaag een extra keuzeknop. Graag leggen wij u uit wat dit inhoudt.

Nieuwe manier van inloggen
U bent gewend dat u op twee manieren kunt inloggen.
  1. Met uw digitaal paspoort. Hiervoor verandert er niets.
  2. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord. In april wordt deze manier van inloggen vervangen door een nieuwe manier. U vult dan eerst uw (ongewijzigde) gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna krijgt u een sms met een code op het mobiele nummer dat bij ons bekend is, of wij vragen u dit nummer in te vullen. Nadat u de code heeft ingevuld, heeft u toegang.

Wij stappen over op deze zogeheten ‘twee-factor-authenticatie’ omdat dit veiliger is. Zo zorgen we er samen met u voor dat de vertrouwelijke (klant)informatie in de portalen passend beveiligd is. Zelfs als iemand uw wachtwoord weet, kan hij geen toegang tot uw beveiligde omgeving krijgen.

Om u alvast aan deze nieuwe mogelijkheid te laten wennen, stellen wij u nu al in staat om ervan gebruik te maken. Vanaf april is dit de enige manier waarop u met uw gebruikersnaam kunt inloggen. Als u gebruikmaakt van uw digitaal paspoort verandert er dus niets.

Inloggen

Vragen?
Heeft u vragen? Belt u ons dan op (0182) 544994 of stuur een mail naar webmaster@goudse.com.