Neemt u ook deel aan de webinars van De Goudse tijdens De Week van AM?

Algemeen
06-11-2020

U heeft het wellicht al gehoord: AM organiseert dit jaar de allereerste editie van De Week van AM. Dit digitale evenement staat voor boeiende sprekers, interactiviteit en virtuele ontmoetingen. Wij zijn blij dat er op deze manier invulling wordt gegeven aan de am:dag en nodigen u hier dan ook graag voor uit!

Volle week
Zoals de naam al aangeeft, is De Week van AM uitgespreid over een volle week: van 23 t/m 27 november. De Goudse heeft als hoofdsponsor een belangrijke inbreng in het programma. Wij laten u graag zien hoe wij bezig zijn met toekomstgerichte innovatie. Dus voeg onze webinars toe aan uw persoonlijke programma! Hieronder leest u er meer over. 

Innovatie bij De Goudse
Op maandag 23 november praat Maarten Bouwhuis om 10:00 uur met Dennis Berkhof van WeAreBit, onze directeur Commercie Bernardo Walta en nog enkelen van onze medewerkers over innovatie bij De Goudse. U hoort onder andere meer over een oplossing voor wateraccumulatie op platte daken die wij nu aan het testen zijn. Ook vertellen we u graag over Air Doctor, een marktplaats die reizigers die in het buitenland last hebben van klachten koppelt aan huisartsen en specialisten. 

De Goudse Inside
Onder de noemer ‘De Goudse Inside’ houden we op woensdag 25 november om 9:30 een wervelende talkshow met de twee trendverkenners en innovatieversnellers van The Fountainheads, onze directeur Commercie Bernardo Walta en onze innovatiemanager Joost Storms. Wat gebeurt er in diverse ketens en wat kan dit betekenen voor onze branche? Lever live uw input aan en denk mee over ketenbrede innovatie!

iTalks
  • Op dinsdag 24 november verzorgen wij om 12.45 uur een iTalk over ‘blockchain als consent’. Zorgt de blockchain voor meer vertrouwen en hoe werkt dat in de praktijk?
  • Op woensdag 25 november nemen wij u om 12:45 uur mee in ‘de wondere wereld van quantum computing’.
  • En op donderdag 26 november starten wij om 12.45 uur een presentatie over ‘Conversational Analytics en Natural language processing’. Hoe haal je de essentie uit mails, appjes en telefoongesprekken en kun je snel reageren?

Op de bank met Jort
Donderdag 26 november zit onze bestuursvoorzitter Geert Bouwmeester om 16.00 uur op de bank met Jort Kelder. Jort vraagt Geert hoe hij de coronatijd doorkomt, maar heeft het vooral over hoe de verzekeringswereld verandert en moet veranderen. Het thema van de week draait vooral om vooruitgang, nieuwe ideeën en nieuwe toepassingen. Dan gaat het dus om innovatie, digitalisering en hoe we nog beter klanten kunnen bedienen. Hoe kijkt Geert daar tegenaan?

Gratis aanmelden
Meld u nu kosteloos aan via deweekvan.amweb.nl/. U vindt daar ook meer informatie. Vriendelijk vragen wij u om bij uw aanmelding de volgende VIP-code in te vullen:

deweekvanam_degoudse2020

Vragen over ons programma?
Heeft u vragen over de bovengenoemde webinars van de week die wordt verzorgd door De Goudse? Neem dan contact op met uw accountmanager.