Naverrekening personeelsverzekeringen start binnenkort

Inkomen
29-04-2020

De coronacrisis heeft in een korte tijd veel veranderd. Tegelijkertijd lopen sommige dingen gewoon door, zoals de verzekeringen van het pakket CompleetVerzekerd Mijn personeel. Binnenkort starten wij met de naverrekening van de werkgeversverzekeringen. Vanwege de bijzondere omstandigheden geven wij uw relatie meer tijd voor de aanlevering van de gegevens (zeven weken).

De WIA-aanvullingsverzekeringen volgen daarna. Dat geldt ook voor de werkgeversverzekeringen die binnen het pakket gecombineerd worden met één of meer WIA-aanvullingsverzekeringen. U hoort nog van ons wanneer hiervoor de naverrekening start.

Hoe informeren wij uw relaties?

Wij informeren uw relaties met een brief. Dit gebeurt, afhankelijk van de verzendwijze die wij met u hebben afgesproken, via u of rechtstreeks, waarbij u altijd een kopiebrief ontvangt. Afhankelijk van de regio van uw kantoor, vindt de verzending van de brieven plaats op of rond:

  • 30 april (regio Noord);
  • 7 mei (regio Zuid);
  • 14 mei (regio Midden).

U treft geen (kopie)brief aan voor grotere relaties (100 of meer werknemers). Wij willen namelijk maatwerk bieden vanwege de grootte van hun organisatie. Uw relatiebeheerder bespreekt graag eerst de mogelijkheden met u en neemt daarvoor binnenkort contact met u op