Huwelijksdagverzekering weer beschikbaar

SchadeAlgemeen
19-11-2021

Het einde van de coronacrisis is helaas nog niet in zicht. Toch merken we dat veel mensen weer plannen maken en aanstaande echtparen hun plannen alsnog willen verwezenlijken. Daarom is de Huwelijksdagverzekering vanaf 22 november weer beschikbaar voor uw relaties. Wel zijn er enkele aanpassingen in de voorwaarden en premie.

Gewijzigde voorwaarden 
De coronacrisis heeft sterker dan ooit duidelijk gemaakt wat de gevolgen van een pandemie kunnen zijn, ook in ons land. Naar aanleiding hiervan hebben wij de voorwaarden op enkele punten aangepast. De belangrijkste aanpassing is een beperking van de dekking bij een epidemie of pandemie:

  • Is er een onvoorziene epidemie of pandemie uitgebroken? En moet uw huwelijk hierdoor worden afgebroken, uitgesteld of afgelast? Of kan het huwelijk hierdoor maar gedeeltelijk doorgaan? Dan is er dekking tot maximaal 10% van het verzekerd bedrag.

De volledige nieuwe voorwaarden vindt u hier.  

Nieuwe  premie 
De premie stijgt met 3,2%. U kunt vanaf 22 november de premie berekenen in de Adviseursmodule en het product daar ook weer afsluiten. Vanaf diezelfde datum kunnen ook bezoekers van onze site de premie daar weer berekenen.

Belangrijke dekkingen
De Huwelijksdagverzekering biedt belangrijke dekkingen, weliswaar niet voor de gevolgen van de pandemie maar bijvoorbeeld wél wanneer de cateraar failliet gaat, ongeacht de oorzaak, of wanneer het feest moet worden afgelast vanwege overlijden van een naast familielid. Uiteraard gaan wij ervan uit dat uw relatie zich houdt aan de voorschriften van de overheid en de bruiloft alleen viert wanneer dit mogelijk is.