Huwelijksdagverzekering vernieuwd en nu online aan te vragen

Algemeen
06-09-2018

De Huwelijksdagverzekering is vernieuwd én u kunt die vanaf nu online aanvragen via de Adviseursmodule, het transactiesysteem waarin u ook Privé Pakket Online en CompleetVerzekerd Mijn bedrijf vindt. Hieronder leest u er meer over.

Waarom de Huwelijksdagverzekering?
De huwelijksdag is voor uw relatie natuurlijk een heel belangrijke dag, en misschien ook wel de meest kostbare dag van zijn leven. Maar wat als de bruiloft niet kan doorgaan of moet worden uitgesteld, bijvoorbeeld omdat uw relatie of een belangrijke gast ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt? En wat als er iets met de trouwlocatie gebeurt of de cateraar failliet gaat? Dankzij onze Huwelijksdagverzekering blijft uw relatie dan – en in nog veel meer situaties – niet met de kosten zitten.

Welke kosten zijn verzekerd?

  • Bruidskleding (ook van bruidskinderen!)
  • Trouwvervoer
  • Trouwlocatie en catering
  • Advertenties
  • Foto-/videograaf
  • DJ, band of andere artiesten
  • Andere naar redelijkheid gemaakte kosten

Ook als het feest wél gewoon doorgaat, heeft uw relaties wat aan de Huwelijksdagverzekering. Want ook schade aan huwelijkscadeaus en bruidskleding is verzekerd.

Overigens geldt de verzekering ook als iemand van het Koninklijk Huis overlijdt binnen vijf dagen voor de bruiloft, er een epidemie uitbreekt, er iets met de trouwlocatie gebeurt, er extreme weersomstandigheden zijn of de toegang tot de locatie is versperd.

Voor wie?
Voor relaties die gaan trouwen en voor relaties die een huwelijksjubileum of geregistreerd partnerschap gaan vieren.

Premie
De premie is concurrerend en is eenvoudig te berekenen:
€ 35,- + verzekerd bedrag/100 (excl. 21% assurantiebelasting)

Meer weten?
U vindt meer informatie op goudse.nl/huwelijksdag. Daar vindt u ook de voorwaarden en een aantal veelgestelde vragen.