Digitaal Paspoort vervalt, stap nu over op eHerkenning!

Algemeen
27-09-2021

De mogelijkheid om in te loggen op het Adviseursportaal met een Digitaal Paspoort vervalt eind 2021. Het is nodig dat u zich nu al voorbereidt op deze verandering.

Net als andere verzekeraars adviseren wij u om te gaan inloggen met eHerkenning. Dat is de veiligste standaard in de markt, waarvan steeds meer bedrijven en instanties gebruik gaan maken. Vraag eHerkenning tijdig aan als u dat nog niet heeft. Kijk hiervoor op eherkenning.nl. Meer informatie vindt u op sivi.org/eherkenning.

Wat betekent dit voor u?
Als u al eHerkenning heeft, moet elke medewerker van uw bedrijf die gebruikmaakt van het Adviseursportaal van De Goudse, dit eenmalig koppelen aan ons Adviseursportaal.

eherkenning

Mocht u geen gebruik kunnen maken van eHerkenning, dan blijft inloggen met uwe-mailadres en wachtwoord mogelijk.

Selecteer de gewenste inlogmethode(s) op het aanvraagformulier op goudse.nl/adviseur/aanvraag-toegang-adviseursportaal.

Vragen of hulp nodig?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager. Wacht niet te lang met het aanvragen of het koppelen van uw eHerkenning!

Komt u er niet uit? U vindt de veel gestelde vragen over eHerkenning op onze website. Onze E-Business Servicedesk helpt u graag. Stuur een e-mail naar webmaster@goudse.com of bel tijdens werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur naar (0182) 544 994.