De Goudse wordt lid van Cyberveilig Nederland

Cyber
30-09-2019

Sinds kort is De Goudse lid van Cyberveilig Nederland. Wij helpen ondernemers graag verder, onder andere met ons product Cyberrisk. Dankzij het lidmaatschap van deze belangenvereniging kunnen wij dit nog beter doen.

Cyberveilig Nederland
Cyberveilig Nederland is de belangenvereniging van de cybersecuritysector. Het doel van deze vereniging is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecuritysector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van dienstverleners op het gebied van cybersecurity.

Veilig ondernemersklimaat
De Goudse zet zich graag in voor een veilig ondernemersklimaat. Zeker ook als het gaat om het cyberrisico, dat voor alle bedrijven (groot maar óók klein) een bedreiging vormt. Het lidmaatschap van de vereniging stelt ons in staat om kennis en ervaringen te delen met andere bedrijven in de cybersecuritysector, meer aandacht te vestigen op dit belangrijke risico en beter samen te werken met andere partijen.