De Goudse neemt 30%-belang in VCSW

Algemeen
30-03-2021

De Goudse heeft een strategisch belang van 30% verworven in VCSW, specialist en partner op het gebied van sociale wet- en regelgeving. Oprichter Dennis Verduin blijft aan VCSW verbonden als CEO. Het is zijn ambitie om de komende jaren verdere groei te realiseren door de synergie tussen de bedrijven optimaal te benutten. VCSW behoudt haar eigen identiteit en autonomie.

Mooie uitbreiding
Voor ons is dit een mooie uitbreiding van onze dienstverlening. Wij hebben al jaren een sterke positie op de markt voor inkomensverzekeringen. Deze participatie past bij onze strategische keuze om naast verzekeringen ook meer dienstverlening te bieden. De diensten van VCSW zijn een waardevolle aanvulling op ons aanbod van dienstverlening op het gebied van verzuimpreventie en re-integratie. Als intermediairverzekeraar versterken wij met deze dienstverlening ook de rol van de risicoadviseur op de inkomensmarkt. Wij zien veel kansen voor adviseurs om zich op deze markt steeds meer als bredere HR-adviseur te profileren en zo de band met de klant te verstevigen.

Synergievoordelen
Ook VCSW-oprichter Dennis Verduin is overtuigd van de aanzienlijke synergiemogelijkheden. ‘VCSW is volop in de groei. Met deze strategische samenwerking krijgt die groei een extra boost en kunnen we onze marktpositie verder versterken. Daarnaast heeft De Goudse een lange historie en is het bedrijf succesvol gediversifieerd.’

Persbericht
Wilt u er meer over weten? Lees dan het persbericht.