De Goudse is partner van Adfiz Platformbijeenkomst 2020

Algemeen
14-09-2020

Op woensdag 16 september wordt de online Adfiz Platformbijeenkomst 2020 gehouden. De Goudse is partner en organiseert een kennissessie over cybercrime in een veranderende digitale wereld.

Breed scala van onderwerpen
De online Adfiz Platformbijeenkomst 2020 biedt onderwerpen voor zowel zakelijke adviseurs als adviseurs die zich richten op de particuliere markt. Naast een plenair onderdeel en diverse expertsessies is er ook een kennismarkt waarvoor de partners van dit evenement een kennissessie organiseren. Wij zijn er trots op dat wij een van die partners zijn, en hebben u hierdoor kunnen uitnodigen om kosteloos deel te nemen aan de Platformbijeenkomst (zie onze mailing van 01-09-2020).

Kennissessie De Goudse
Tijdens de Adfiz Platformbijeenkomst bespreken onze directeur Commercie Bernardo Walta en senior propositiemarketeer Stephanie Schimmel in onze kennissessie via de chat met de deelnemende adviseurs hoe zij tegen de cybermarkt aankijken. Zien zij kansen? Hebben ze voldoende kennis en worden ze voldoende ondersteund? Bent ook u van de partij? Graag tot dan!