De Goudse introduceert MKB Verzuim Ontzorg Verzekering

Inkomen
08-10-2019

De Goudse heeft een nieuw product toegevoegd aan haar verzuimoplossingen: de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering. Adviseurs kunnen de verzekering vanaf nu offreren en afsluiten binnen het pakket CompleetVerzekerd Mijn personeel, met een ingangsdatum vanaf 1 januari 2020.

Werkgevers maximaal ontzorgd
Met dit nieuwe product, waarvoor de basis is gelegd door de overheid, werkgevers en verzekeraars, worden werkgevers optimaal ondersteund bij het re-integratieproces en telt het eigen verzuim minder zwaar mee. Werkgevers die hiervoor kiezen worden maximaal ontzorgd en betalen een solidaire premie.

Uitbreiding assortiment
Volgens directeur Commercie Bernardo Walta voldoet de huidige verzuimverzekering van De Goudse, inclusief arbodienstverlening, al aan de wensen van veel ondernemers. ‘Maar er is altijd een groep die nog meer begeleid wil worden bij verzuim, en daar voor best extra wil betalen, en dat is nu mogelijk. We hebben het keurmerk ontvangen van MKB Nederland en maken met dit nieuwe product onze oplossingen nog completer. De adviseur is nu nóg beter in staat om in te spelen op de wensen en mogelijkheden van zijn relaties.’

Op goudse.nl/ontzorg-verzuim is meer informatie te vinden.