De Goudse daagt ondernemers uit

Algemeen
02-05-2019

Dit jaar doet De Goudse mee met de Business Challenge van de Kamer van Koophandel. We dagen ondernemers uit om ons te helpen bij ons Cyberrisk-product. Misschien kent u iemand in uw omgeving die de uitdaging wil aangaan?

Wat is de KvK Business Challenge?
Tijdens de Business Challenge van de KvK zetten verschillende bedrijven (waaronder dus De Goudse) een challenge uit waarvoor ondernemers een innovatieve oplossing bedenken. We doen hieraan mee om te leren innoveren en om in contact te komen met de denkkracht en creativiteit van ondernemend Nederland.

Wat houdt onze challenge in?
Wij hebben een prachtig Cyberrisk-product en zoeken naar innovatieve manieren om de kwaliteit van de IT-dienstverlening voor ondernemers te bepalen. Dit inzicht is belangrijk. Zo weten we of een ondernemer samenwerkt met een deskundige IT-dienstverlener en kunnen de juiste maatregelen worden genomen om cyberincidenten te voorkomen. Bekijk ons filmpje op YouTube als u er meer over wilt weten.

Tijdspad
Inmiddels staan de chatlijnen open en hebben we vier weken rechtstreeks contact met ondernemers die een mogelijke oplossing voor ons hebben. Op 26 mei sluiten de chatlijnen en maken wij een selectie. De ondernemers die ons het meest in de richting van een oplossing brengen, ontmoeten we dan persoonlijk om verder te praten.

Kent u iemand?
Kent u iemand voor wie dit mogelijk een mooie uitdaging is? Wijs die dan op de challenge. Een ondernemer die mee wil doe kan zich hier aanmelden door een account aan te maken.