6. Verzekeren in de horeca

Als u horecaondernemers adviseert, biedt u natuurlijk oplossingen die passen bij hun specifieke bedrijf. Maar welke zijn dat precies? Wat voor de één onmisbaar is, is voor de ander overbodig. Thierry Neufeglise gaat in op de relevantie van verzekeringen voor de horeca. En hij vertelt u hoe u in uw advisering aansluit op de belevingswereld van uw relatie. Daarbij is er specifieke aandacht voor de kosten en de begrijpelijkheid.

Volg dit topcollege en verdien 1 PE-punt voor het Risicomanagementregister.

Uw docent: Thierry Neufeglise

Uw docent: Thierry Neufeglise

Thierry Neufeglise is bedrijfsadviseur, register valuator en gerechtelijk deskundige. Hij heeft gewerkt als bedrijfseconomisch onderzoeker en adviseur bij diverse brancheverenigingen en een commercieel adviesbureau. Hij is freelance adviseur voor KHN BedrijfsAdvies. KHN BedrijfsAdvies adviseert horeca- en recreatie-ondernemers, starters en organisaties binnen de (semi)overheid over een breed scala van thema’s, zoals schade- en waardebepaling, financiering, marketing, keukenmanagement en bedrijfseconomische vraagstukken.

Thierry