Verdien PE-punten door topcolleges te volgen

U kunt tijdens de Nationale Kennisdag drie PE-punten verdienen door drie topcolleges te volgen. Bij uw inschrijving geeft u aan in welk register u uw punten bijgeschreven wilt krijgen:
 • Risicomanagementregister
 • Verzuimregister (Employee Benefits)
Wanneer bent u verplicht PE-punten te halen?
U bent verplicht om PE-punten te halen nadat u een de volgende diploma’s heeft gehaald en staat ingeschreven in een van bovengenoemde registers.
 • Risicomanagementregister
  - GRMC (gecertificeerd riskmanagement consultant)
 • Verzuimregister
  - Employee Benefits Adviseur
  - Employee Benefits Planner
  - Registeradviseur Verzuim en Inkomen
Hoe behaalt u de PE-punten?
U moet dan elk kalenderjaar ten minste 12 PE-punten behalen voor het register waarvoor u staat ingeschreven. Ieder punt staat voor één studie-uur. De helft van de jaarlijkse PE-punten (6) wordt behaald door het bestuderen van het studiemateriaal dat u van Avans⁺ ontvangt. De overige 6 PE-punten kunt u behalen door het volgen van cursussen of trainingen in uw vakgebied.
Hoe krijgt u uw PE-punten bijgeschreven?
Neemt u deel aan een kennisbijeenkomst of opleiding van De Goudse die recht geeft op PE-punten? Dan zorgen wij ervoor dat uw punten worden bijgeschreven in het betreffende register. Behaalt u op een andere manier PE-punten? Dan stuurt u een bewijs van deelname naar Avans+/ Instituut Scire, Postbus 2087, 4800 CB, Breda. Of u mailt dit naar info@instituutscire.nl