In één middag weer helemaal bijgespijkerd in uw vak

De eerdere edities waren zeer succesvol en natuurlijk organiseren wij ook in 2018 weer de Nationale Kennisdag voor mkb-adviseurs. Zoals u gewend bent, bieden wij u weer een interessant aanbod van topcolleges, waarmee u drie PE-punten kunt verdienen. En uw dagvoorzitter is dit jaar niemand minder dan Wilfred Genee.

Interactieve talkshow over essentie verzekeringsvak

Wat is de zorgplicht van de adviseur en de verzekeraar? En waar ligt de verantwoordelijkheid van de ondernemer zelf? Tijdens een interactieve talkshow gaat presentator Wilfred Genee stevig in gesprek met hoofdrolspelers, zowel uit het verzekeringsbedrijf als daarbuiten. Over de essentie van het verzekeringsvak en de verantwoordelijkheden van de klant, de adviseur, de toezichthouder en de verzekeraar. Tafelgasten zijn Enno Wiertsema (directeur Adfiz), Floris Venneman (ondernemer en spreker, lid van BNR-ondernemerspanel), Jan Boerboom (hoofd Toezicht Verzekeren en Pensioenen van de AFM) en Geert Bouwmeester (bestuursvoorzitter De Goudse).

Dagvoorzitter: Wilfred Genee

Dagvoorzitter: Wilfred Genee

‘Pedant, irritant en onbegrijpelijk’. Zo beschrijft Wilfred Genee zichzelf, met veel zelfspot. Hij neemt geen blad voor de mond en werd in 2017 bekroond tot beste tv-presentator van Nederland. Zijn snelle manier van presenteren combineert deze bekende presentator van Voetbal Inside en BNR’s The Friday Move, met een gezonde dosis humor en de nodige kennis van (verzekerings)zaken. Topshow gegarandeerd!

wilfred-genee

Verdien drie PE-punten!

Wij bieden u de keuze uit negen colleges, onder andere op het gebied van risicomanagement en inkomensverzekeringen. U kunt u voor drie topcolleges opgeven. Die leveren u veel praktische kennis en inzichten op plus (in totaal) drie PE-punten.

Netwerken

Deze dag biedt natuurlijk ook inspiratie, netwerken en lekker eten en drinken. U kunt niet alleen veel vakkennis opdoen maar ook zo’n 350 vakgenoten ontmoeten. U heeft volop gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen tijdens de ontvangst, de pauze en de afsluitende borrel.